LABORATORY OF FOOD ANALYSIS (Área: 42,0 m²). Purpose: Experiments related to analysis and characterization of physical-chemical properties of food and beverages. Available...
PILOT PLANT AND LABORATORY OF MEAT AND DERIVATIVES (Area: 48 m2) Purpose: processing of meats and derivatives and development of new products and studies of hygiene and sanitation of...
OVERALL COORDINATION Prof. Dr. Alex Fernando de Almeida – COORDINATOR Profa. Dra. Glêndara Aparecida de Souza Martins – SUBSTITUTE COORDINATOR COORDINATOR...
Publicações Artigos Científicos Livros e Capítulos de Livros Patentes
Publicações Artigos Científicos Livros e Capítulos de Livros Patentes Publications
Obrigatórias Ementa Metodologia Científica.pdf Ementa seminários I.pdf Ementa Seminários II.pdf Optativas Ementa_ Controle...
OVERALL COORDINATION Prof. Dr. Alex Fernando de Almeida – COORDINATOR Profa. Dra. Glêndara Aparecida de Souza Martins – SUBSTITUTE COORDINATOR COORDINATOR COMMITTEE Prof....
Teachers Students Egressos Special students Pós-Doutorandos
PPGCTA (EN)
PROGRAMA NACIONAL DE COOPERAÇÃO ACADÊMICA NA AMAZÔNIA - CAPESEDITAL nº 21/2018 Projeto: BIOPROSPECÇÃO DE ENZIMAS E PROBIÓTICOS A PARTIR DE FRUTOS AMAZÔNICOS...
Página 1 de 6
Redes Sociais