Ir direto para menu de acessibilidade.
Início do conteúdo da página

PPGCTA

Laboratories

LABORATORY OF FOOD ANALYSIS (Área: 42,0 m²). Purpose: Experiments related to analysis and characterization of physical-chemical properties of food and beverages. Available...

Pilot plants

PILOT PLANT AND LABORATORY OF MEAT AND DERIVATIVES (Area: 48 m2) Purpose: processing of meats and derivatives and development of new products and studies of hygiene and sanitation of...

Management Committee

  OVERALL COORDINATION Prof. Dr. Alex Fernando de Almeida – COORDINATOR  Profa. Dra. Glêndara Aparecida de Souza Martins – SUBSTITUTE COORDINATOR   COORDINATOR...

Dissertations and Publications

Publicações Artigos Científicos Livros e Capítulos de Livros Patentes

Publications

Publicações Artigos Científicos Livros e Capítulos de Livros Patentes Publications

Subjects

Obrigatórias Ementa Metodologia Científica.pdf Ementa seminários I.pdf Ementa Seminários II.pdf Optativas Ementa_ Controle...

Accreditation Committee

OVERALL COORDINATION  Prof. Dr. Alex Fernando de Almeida – COORDINATOR Profa. Dra. Glêndara Aparecida de Souza Martins – SUBSTITUTE COORDINATOR   COORDINATOR COMMITTEE Prof....

Researchers

Teachers Students Egressos Special students Pós-Doutorandos

PPGCTA (EN)

PPGCTA (EN)

Programs and Projects

  PROGRAMA NACIONAL DE COOPERAÇÃO ACADÊMICA NA AMAZÔNIA - CAPESEDITAL nº 21/2018 Projeto: BIOPROSPECÇÃO DE ENZIMAS E PROBIÓTICOS A PARTIR DE FRUTOS AMAZÔNICOS...

Fim do conteúdo da página